Etimesgut Sait Ertürk Hastanesinde Dünya Yürüyüş Günü etkinliği düzenlendi.

Birliğimize bağlı Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesinde ,Sağlık Bakanlığınca yürütülen “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında” sağlıklı yaşamın teşviki, obezitenin engellenmesi ve fiziksel aktivitelerin desteklenmesi amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında 4 Ekim Pazartesi günü Hastane bahçesinde yer alan 1,5 kilometrelik yürüme parkurunda yapılan yürüyüş etkinliğine Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sadegül Sayın, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Abdüllatif Faslı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü S. Günay Emre, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı İlknur Ergün, hastanede görev yapan personeller ve vatandaşlar katıldı.
“Yürüyelim Sağlıklı Kalalım” temalı yürüyüş etkinliği sonunda yürüyüşe katılanlara su ikram edildi.