Genel Sekreterliğimize Bağlı Sağlık Tesislerinde Nöbet Değişimi

Genel Sekreterliğimize bağlı bazı sağlık tesislerimizde nöbet değişimi oldu. Bunlar; Sincan Devlet Hastanesi Başhekimliği, Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampus Devlet Hastanesi Başhekimliği, Etimesgut Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği, Nallıhan Devlet Hastanesi Başhekimliği, Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği, Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Başhekimliği oldu.

Yapılan devir teslim törenlerine, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa Aksoy, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, İdari Hizmetler Başkanımız Dr. Murat Özmen, Mali Hizmetler Başkanımız Enver Verep ile Genel Sekreterlik çalışanlarımız katıldı. Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa Aksoy özverili çalışmalarından dolayı görev süresi dolan hastane yöneticilerimize teşekkür ederek plaket takdim etti.